300 Shields

300 Shields är inspirerat av den episka filmen 300 regisserad av Zack Snyder. Kastas in i ett rafflande slagfält och använd sköldarna för att skydda dig mot fiendernas attacker. Precis som filmen så utspelar sig sloten i krigarlandet Sparta där du ska kämpa för grekernas ära. Genom ditt snurrande deltar du i ett slag där det handlar om att samla sköldar i slaget om Thermopylai. 300 Shields är utvecklat av NextGen Gaming som är en välkänd aktör på marknaden.

Specifikationer

Symboler som används i spelet är självklart Sparta-inspirerade, med krigare, skepp, vapen och givetvis sköldar. Som titeln antyder handlar det om att samla sköldar för att vara framgångsrik i spelet. Lyckas du samla tre eller fler sköldar får du tillgång till fem free spins. Väl i gratissnurren handlar det om att multiplicera dina free spins för ökad vinst. Detta gör du genom att snurra hem ännu fler sköldar. Du behöver endast två sköldar till för att få fem till free spins och multiplicera vinsten med 5 gånger. Som mest kan multiplikatorn gå upp till 300.

300 Shields har en wild-funktion som kan hjälpa dig att kamma hem extravinster. Wild-symbolen är den stora krigaren på slagfältet och kan ersätta alla symboler på hjulet, utom scatter. Med fem wild-symboler kan du vinna upp till 1000 mynt att använda i spelet. 300 Shields så kallade RTP ligger på 95, 3 %. Det innebär att du har stor chans att vinna pengar och få tillbaka dina insatser den vägen.

Spelsätt

Du kan ta del av välkomstbonusar och free spins genom att spela 300 Shields på olika onlinecasinon. Spelet spelas på fem hjul med 25 vinstlinjer. Du kan anpassa dina insatser själv. Det kan vara en idé att satsa relativt högt på automaten för ökad chans att vinna stort. Du kan testa på spelet gratis innan du registrerar dig och gör din första insats.