A night in Paris

Spelautomaten A night in Paris tar med dig som spelare till den franska huvudstaden Paris. Du har valt romantiska Paris till din semesterdestination och du hade kanske tänkt besöka sevärdheterna. Istället väntar ett helt annat äventyr på dig.

Se hur den skurkaktiga tjuven Jaques stjäl konstverk från museum i Paris och som sedan försöker fly från säkerhetsvakten Jerome LaBaste och hans hund Pierre. Om du lyckas hjälpa de franska myndigheterna med att fånga in tjuven kan du håva in en belöning som kommer att göra din vistelse i Paris snäppet bättre.

A night in Paris är gjort år 2011 av Betsoft. Betsoft är en ledande tillverkare av 3D-slots. Spelet erbjuder verkligen något utöver det vanliga med sin fina grafik och sin handling, som fokuserar på en romantisk semester i Paris. Spelet har fem hjul och 30 vinstlinjer.

Om du jämför A night in Paris med Betsofts andra 3D-slotar är spelet rätt avskalat. A night in Paris har samma vackra grafik i 3D som spelutvecklarens andra slotar men det finns inte alls lika mycket animationer och ljudeffekter. Paristemat finns starkt med men tar inte över spelet och även bonusfunktionerna är nedtonade.

A night in Paris erbjuder spelaren något extra utan en massa onödig utsmyckning. Om du vill ha en bit av nattlivet i Paris utan att betala för en flygbiljett till Frankrike, eller bara letar efter en slot med fin grafik och bra atmosfär, kommer du definitivt att gilla A night in Paris.

Spelets upplägg

Tre karaktärer är centrala i berättelsen: Jerome LaBaste, hans hund Pierre och konsttjuven Jaques. De här figurerna syns alla som spelsymboler. Dessutom finns kärlekspar, duvor, Eiffeltornet, croissanter och olika konstverk på hjulen.

En polisbricka och en tavla av den franska kejsaren Napoleon ger dig tillgång till olika bonusrundor. Symbolerna, som påminner om tecknade seriefigurer, ger spelet en speciell känsla. Säkerhetsvakten och hans hund hejar på dig under spelets gång för att du ska vinna maximalt med pengar.

Innan du börjar spela ska du besluta hur stor insats du vill göra vid varje snurr. Du väljer mellan 1 till150 euro i insats och det går bra att öka eller minska din insats beroende på spellyckan. Spelet är fullt av symboler som för tankarna till Paris, poliskåren och tjuvarnas undre värld.

Konstapel Jerome LaBaste dyker upp i spelet då och då tillsammans med sin lilla hund för att berätta hur det går för dig. LaBaste bryter på franska och även bakgrundsmusiken är fransk. Det är alltså upplagt för en äkta fransk spelupplevelse. Innan spelet sätter igång får du även se en trailer där bakgrundshistorien målas upp och de olika spelkaraktärerna presenteras. I bonusspelet fortsätter den här historien och du har själv chans att påverka utgången.

Free spins och bonusar

Du kan få gratissnurr eller free spins i sloten A night in Paris genom att du får tre eller fler polisbrickor. Du har då möjlighet att vinna fina priser. Det tar dig också till bonusspelet. Du har samma insats under free spinsrundan som i huvudspelet.

Sloten A night in Paris erbjuder också ett fantastiskt bonusspel. Lyckas du snurra fram tre bonussymboler i form av tavlor kommer du vidare till bonusrundan. Här ska du som konstapel hjälpa till att ta fast en eller flera konsttjuvar som just brutit sig in på museet. Din uppgift är att se till att tjuvarna inte kommer undan med tavlorna i bagaget.

Utöver det här erbjuder också många casinosajter free spins om du registrerar dig eller när du gör en insats. De har även erbjudanden om bonusspel till exempel för nya spelare.