Amazon wild

Är du redo för ett äventyr i djungeln? Då är Amazon wild något för dig. Det är en slot som har ett tydligt tema på Amazonas, och som dessutom är riktigt spännande. Sammantaget är det en bra slot, inte minst på grund av hur själva spelsystemet är uppbyggt. 

Tema och grafik

Amazonas är utan tvekan ett exotiskt tema. Det är dock inte grafiken som är spelets vassaste del. Grafiken är helt okej och fyller sin funktion. Gillar du den sydamerikanska djungeln kommer du garanterat att vara nöjd med temat. Däremot skulle sloten kunnat ha blivit ännu bättre av lite mer grafiska funktioner.

Symbolerna i spelet kan alla placeras i djungeln och på det sättet hålls temat väldigt bra. Här har du pantrar, kameleonter, färgglada grodor och apor. Är du en djurvän kommer du nog att gilla symbolerna.

Det är Playtech som tagit fram Amazon wild, och de har klart och tydligt valt sin vanliga grafiska prägel. Man får heller inte glömma ljudet som är helt rätt för spelet, och lyfter fram temat.

Spelfunktioner

När det kommer till antalet hjul är det inte direkta några konstigheter Det finns fem stycken, vilket är det vanligaste. Det som är mycket speciellt och intressant har med insatserna att göra. Du kan nämligen spela med hela 100 insatslinjer. Det är oerhört mycket, och är du ett fan av många insatslinjer får du inte missa Amazon wild.

En alltid lika intressant fråga att ställa sig är hur mycket pengar man kan vinna som mest. Maxvinsten i Amazonas ligger på relativt höga 500 gånger din insats. Med andra ord är det hur mycket du satsar som avgör vinstsumman. Vill du vinna mycket pengar ska du gå direkt på maxinsatsen, som är extremt höga 1000 euro. Vill du ta det betydligt lugnare kan du nöja dig med minimuminsatsen på €1. 

Bonusupplägg och specialfunktioner

I Amazon wild hittar du en del bonusar. Det finns till och med bonusspel att spela. Utöver det finns det även stacked wilds, wilds och som tidigare nämnts, 100 insatslinjer. I Amazon wild går det att vinna oerhört mycket pengar, allt beror på din insats.

För att aktivera bonusspelet ska du hålla utkik efter skattkartan. Får du upp många sådana kan du vinna 500 gånger dina satsade pengar. Förutom det finns det också ett bonusspel, som kan ge dig ytterligare vinster.

Recension

Sammanfattningsvis är det en bra slot som verkligen förtjänar mer uppmärksamhet. Det som sticker ut med Amazon wild är utan tvekan att det går att satsa € 1000, något som är väldigt ovanligt. Sloten är helt klart något för spelare som gillar att ta risker och satsa högt. Samtidigt går det att spela mer återhållsamt och satsa betydligt mindre pengar, och därför kan Amazon wild nå en stor målgrupp. Hittar du en bonus att spela med kan det bli extra lönsamt i Amazon wild!