Filmer som blev slots

Tillhör du de som gillar att både spela på slotar och se på filmer? Då kan du läsa om den perfekta sammanställningen av bra slotar som är baserade på filmer här. Varför inte byta ut fredagsfilmen mot fredagssloten i stället? Gillar du sci-fi och action kan NetEnts slot Alien med exceptionell 3D-grafik vara något för dig. Är du mer för komedier så finns filmen The Hangover som slot. Du kan ofta provspela slotar helt gratis och om du väl registrerar dig för att spela någonstans finns ofta registreringsbonusar i form av free spins (gratissnurr). Många slotar med filmtema är actionbetonade, men längst ned i texten finns det tips om några slotar där glädje och skönhet snarare är temat.

Aliens

I samarbete med 20th Century Fox tog det skandinavienbaserade spelföretaget NetEnt fram sloten Alien. Alien visar verkligen upp företagen från sin bästa sida med originalscener från filmen Alien från 1986 och imponerande 3D-grafik. Spänningen ligger på topp hela tiden genom spelet och i och med att scenerna är som att man tittar genom en hjälmkamera får man känslan av att delta själv. Här spelar du i tre nivåer där den första kallas The Search, den andra The Encounter och den tredje The Hive. I den sista nivån gäller det att döda utomjordingarnas drottning i sin kupa och här finns en rejält tilltagen jackpot. I den andra nivån finns ett intressant inslag med ett hjul som snurrar horisontellt. Detta är en mycket välgjord slot som verkligen tilltalar alla som söker action och som gillar sci-fi.

The Hangover

Gillade du filmen The Hangover? Den finns även som slot och har precis som filmen blivit riktigt populär. Sloten är fullpackad med scener och inslag direkt från filmen och är framtagen av det välrenommerade företaget IGT, International Game Theory. Den här sloten är helt enkelt väldigt rolig för den som gillar filmen. Genom sloten får du kvicka och träffande tips och kommentarer från filmkaraktären Mr. Chow.

Jurassic Park

I den här sloten kan du få äran att fightas mot dinosaurier i scener direkt hämtade från filmen. Sloten är utvecklad av Microgaming och precis som många andra av deras slotar är även denna fullpackad med roliga funktioner och bonusar. Du spelar på fem hjul och med 243 olika sätt att vinna på. Första gången du vinner free spins är det självaste T-Rex (Tyrannosaurus Rex) som du ska spela mot. Här är du garanterad vinst om symbolen med just T-Rex dyker upp tre eller fler gånger. Free spins får du om scattersymbolen (ett dinosaurieägg) visas tre eller fler gånger på hjulen. Totalt finns det fyra olika bonusspel som aktiveras genom free spins och du får möta olika slags dinosaurier. Detta är en händelserik slot med många olika slags wildsymboler.

Andra bra filmslotar

Om du föredrar slotar som inte är riktigt lika actionbetonade som de ovanstående finns det många andra bra slotar med filmtema. Sloten Bridesmaids innehåller många roliga inslag och klipp från filmen med samma namn. I sloten Marilyn Monroe får du spela med den vackra och unika hollywoodikonen. Filmen Grease finns också som slot och präglas av den härligt glada stämningen hos Sandy och Danny.