Jack Vegas Slot

Jack Vegaslanserades 1996, och är den enda enarmade banditen som får användas lagligt på allmänna platser runt om i Sverige. Krogar, pubar och pizzerior är vanliga platser där Jack Vegas spelautomater finns tillgängliga på. Spelautomaten har samma funktion som de slots som finns på alla moderna onlinecasinon i dagsläget. Skillnaden är endast maxinsatsen, då den får vara högst fem kronor och kan resultera i en vinst på max femhundra kronor om spelaren vinner. Jack Vegas anses vara otroligt omtyckt och är en spelautomat som är allra populärast om man tittar på statistik som insatsnivåer och användare. Sedan ett par år tillbaka har den enarmade banditen förkortat sitt namn till att endast heta Vegas, men innehåller fortfarande lika många digitala slots som tidigare.

Ett spel som grundar sig på gynnsamhet och tur

En potentiell bidragande faktor till att Jack Vegas olika slots har blivit så populära, kan bero på att det varken kräver skicklighet eller spelstrategier. Istället grundar sig maskinens valbara slots enbart på slumpen och turen. Det betyder med andra ord att det är en spelautomat som lämpar sig för alla och där alla spelare har samma chanser till att vinna, oavsett om du är en erfaren spelare eller inte. Spelautomaterna utser sina vinnare med hjälp av en server, vars uppgift är att beräkna mängder av spel hela tiden. Därför har det ingen betydelse vilket belopp du väljer att satsa eftersom du ändå har samma chans till vinst vid varje spel. En detalj att ha i åtanke är att det är inte avgörande för resultatet om du väljer att stanna hjulen manuellt eller inte. Det beror på att resultatet, det vill säga vinsten eller förlusten, redan avgörs när du som spelare väljer att starta sloten. Skulle du ha turen med dig och gå med vinst, har du dessutom samma chanser till vinst vid nästa spelomgång eftersom att spelautomaten inte registrerar data på något sätt, *vilket också kan vara en bidragande orsak till spelets ryktbarhet och lönsamhet.

Hur gammal ska jag vara för att kunna spela? 

Alla befintliga Jack Vegas-automater finns på de restauranger eller barer som har alkoholtillstånd. Du måste därför vara arton år och kunna legitimera dig för att få spela på den enarmade banditen. Det innebär också att det endast går att spela på Jack Vegas-maskinerna under öppettiderna som gäller för stället du befinner dig på. Slutligen krävs det också att du som användare har ett kort från Svenska Spelsom tillåter dig att spela. Du laddar på kortet med valfritt belopp, varpå kortet sätts in i automaten och spelet kan starta. Som användare ges du även möjligheten att själv sätta upp reglerna för hur mycket pengar du får spela för dagligen och när du uppnår maxbeloppet är kortet inte giltigt längre. Om du ha turen på din sida och gå med vinst på något av spelen, sätts vinstbeloppet in på det personliga kortet eller det registrerade användarkontot på Svenska spels hemsida.

Slots på Jack Vegas

Jack Vegas erbjuder spelarna mängder av olika slots, som till exempel klassikerna Galant Diamant, Treasure Hunt och Cranks Bash. Oavsett vilket din personliga favorit är av de många spelen kommer du garanterat att ha en rolig upplevelse med Jack Vegas som aldrig går ur tiden. Jack Vegas fortsätter att underhålla människor dagligen!